2. Допомога армії без зупинки: чому це важливо

 Війну кожен українець переживає по-своєму. Хтось сидить в окопах з автоматом, хтось працює в прифронтових зонах, наражаючись на ризик. Але є й більш спокійні місця в Україні. І тут основне завдання кожного свідомого громадянина - допомагати армії та наближати нашу перемогу.


Допомога під час військових дій - це постійний процес, який не можна поставити на паузу. Тут важливий кожен день. кожна година і кожна хвилина. Вчасно закритий збір або відремонтований автомобіль дає можливість врятувати безліч життів і запобігти трагедії.

Втома від війни - це нормально


Не потрібно соромитися того, що ви втомилися, і хочете, щоб усе це швидше припинилося. Кожен українець у якийсь момент переживає цей етап. І тут найголовніше зібратися і продовжити допомагати нашим хлопцям. Як зазначає Вадим Столар, відомий в Україні меценат, який активно допомагає ЗСУ, зупинятися на досягнутому не можна. Чому? Бо найменше зволікання може коштувати життів нашим солдатам. А нічого ціннішого, ніж людське життя, у світі не існує.

Ресурси для боротьби потрібні щодня


Не варто недооцінювати свої можливості в питанні допомоги армії. Не має значення, як саме ви допомагатимете і що робитимете заради наближення перемоги. Ви можете робити донати, допомагати відновлювати пошкоджені будинки, плести сітки, робити окопні свічки. Навіть невелика сума, яку ви відправите хлопцям на фронт, допоможе купити машину, отримати дрон для розвідки та багато іншого.


У питанні допомоги важливо, щоб люди не зупинялися, а продовжували підтримувати і допомагати нашій армії. Це наша надія і можливість знайти світле майбутнє. Позбутися нарешті проклятого сусіда і жити, розвиватися так, як ми цього хочемо.


Комментарии